Menu

Nieuwe startpagina maken

Startpagina aanmelding kan in diverse vormen plaatsvinden. Zo kunt u zichzelf aanmelden als paginabeheerder voor uw eigen startpagina op veel websites. Met een gebruikersaccount als beheerder kunt u een eigen startpagina samenstellen en dus gratis links plaatsen naar uw eigen website. In sommige gevallen mag u ook teksten en afbeeldingen op uw eigen startpagina plaatsen. Uiteraard kunt u uw andere websites vermelden op uw eigen startpagina. Een link wordt als een aanbeveling beschouwd door de zoekmachines. Dit is erg handig wanneer u een eigen website heeft. Heeft u een aantal goede verwijzingen naar uw website, dan stijgt uw website in de zoekresultaten. U kunt startpagina’s hier prima voor inzetten. Komt uw website hoger in Google, dan trekt deze automatisch ook meer bezoekers.

Zelf een startpagina website in elkaar zetten is een alternatief dat ook nog winstgevend kan zijn. Van belang hiervoor is dat u een webhosting pakket en een eigen domein heeft. Links verkopen via uw eigen startpagina website wordt dan ook een aantrekkelijke mogelijkheid. Na de betaling zal de link gegarandeerd worden geplaatst. Toevoeging vindt bij een startpagina script in veel gevallen automatisch plaats. En zo kunt u ook financieel voordeel uit uw startpagina halen.

Bent u zelf niet in de gelegenheid een startpagina samen te stellen, dan is een link aanmelden ook een optie. Vaak kunt u een linksuggestie indienen. Dan beslist de beheerder of de link daadwerkelijk wordt geplaatst. Plaatst u op een andere pagina een link terug naar de startpagina, dan is het mogelijk deze link als retourlink op te geven. De kans dat uw link wordt geplaatst is dan groter. Ook is het bij veel websites mogelijk een klein geldbedrag te betalen voor de linkplaatsing. De plaatsing is dan gegarandeerd. Heeft u nog geen duidelijke strategie hiervoor, dan is het een goed idee om ook Een nieuwe startpagina maken door te nemen. U kunt een duidelijke strategie voor ogen krijgen naarmate u meer bekend raakt met de mogelijkheden.