Menu

Nieuwe startpagina online zetten

Het is uiterst interessant om goed gevonden te worden in de zoekmachines. Via uw website kunt u immers nieuwe klanten binnenhalen. Daarbij helpt het om links vanuit andere websites te hebben die verwijzen naar uw eigen website. Dergelijke links kunt u bijvoorbeeld plaatsen op uw eigen dochterpagina op een startpagina website. In de meeste gevallen zitten hier geen kosten aan verbonden. Hieronder leest u waarom het in sommige gevallen beter kan zijn zelf een startpagina website op te zetten.

Een startpagina aanmaken op een bestaande website heeft echter wel een groot minpunt. Uw startpagina kan op inactief worden gezet waarbij de reden vaag is. Er is voor de websitebeheerders geen verplichting tot opgaaf van een reden. Men hoeft u zelfs helemaal niet op de hoogte te stellen.

Een oplossing voor dit probleem vindt u op https://cmsbeheer.hatenablog.com/. Het is namelijk mogelijk om met behulp van een startpagina script uw eigen startpagina website samen te stellen. U houdt zo zelf het heft in handen. U heeft met de hosting partij een contract voor een bepaalde periode dus het is niet zo dat uw website opeens kan verdwijnen. U kunt dit zien als het kopen van een bepaalde zekerheid en continuïteit.

Als u al een website heeft kan het misschien op uw bestaande hosting erbij gezet worden. Bij een groot aantal providers mag u meer dan één domeinnaam installeren op uw webhosting. Is dit bij uw pakket het geval, dan hoeft u geen geld uit te geven aan een tweede webhosting pakket. Mocht dat niet het geval zijn, dan is een tweede pakket niet zo heel duur. Voor redelijke webhosting betaalt u tegenwoordig niet veel meer.

Het verkopen van links is een uiterst interessante mogelijkheid die een startpaginascript u biedt. Daarbij wordt de link na de betaling in de meeste gevallen automatisch geplaatst. Zo heeft u de investering er eigenlijk binnen de kortste keren in veelvoud uit. Heeft u wat budget voor software die u geld op kan leveren? Dan is een startpaginascript aanschaffen zeker een prima actie om uw online succes te vergroten.