Menu

Nieuwe startpagina samenstellen

Heeft u een onderneming dan kan het internet zorgen voor nieuwe klanten. U kunt startpagina’s gebruiken voor het vergroten van de vindbaarheid van uw site. Een eigen startpagina website met links naar uw website is ook een goede zet. Wilt u het goed aanpakken dan zet u in op beide opties. Een dochterpagina is op een groot aantal sites gratis aan te maken.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. De startpagina waar u veel tijd in gestoken heeft, kan immers zomaar verwijderd worden door de beheerder. Op veel websites kan er een voorwaarde zijn waarbij u een minimum aantal links dient toe te voegen. Voldoet uw pagina niet aan die voorwaarde, dan kan deze op een bepaald ogenblik worden verwijderd.

Het artikel eigen startpagina online zetten voorziet u van tips omtrent eigen startpagina maken. U vindt er nog verwijzingen naar andere informatie hieromtrent. Onderscheidend zijn is belangrijk op het internet. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

U kunt ook uw eigen website met dochterpagina’s maken. Letterlijk alles aan de website kunt u dan eenvoudig aanpassen. Er kan dan geen dochterpagina door iemand anders worden verwijderd. U wilt bijvoorbeeld niet vastzitten aan voorwaarden omtrent het aantal links op uw pagina. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf hoe u het indeelt.