Menu

Over het beheer van de website

Handel vindt steeds meer online plaats. Geen internettoegang hebben bestaat bijna niet meer. Denk alleen al aan het aantal gratis wifi hotspots dat er is. In hun vrije tijd kunnen consumenten het aanbod van verschillende bedrijven doornemen. Op die manier kan een website van uw bedrijf worden ingezet voor het aantrekken van nieuwe klanten.

Als kleine ondernemer zult u dikwijls op klanten uit de regio zijn aangewezen. Ook klanten buiten uw regio kunnen worden aangetrokken wanneer u een eigen website voor uw bedrijf heeft.

De pagina Maak je eigen site voorziet u van meer achtergrondinformatie rondom het maken van een website voor uw bedrijf. Die eerste stap zetten is enorm belangrijk voor online succes.

Een website voor uw bedrijf is in feite ook een stukje onderhoud in het contact met uw bestaande klantenkring. Informatie over uw onderneming waarnaar klanten op zoek zijn kunt u zo op uw bedrijfswebsite vermelden. Zonder zakelijke website kan uw onderneming voor klanten zelfs onprofessioneel ogen.