Menu

Startpagina beheer

Een eigen startpagina aanmaken vergroot uw online vindbaarheid. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. In dit artikel leest u over beide opties meer. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Natuurlijk kunt u ook een combinatie doen. Dus uw eigen startpagina website maken en hier en daar een gratis dochterpagina. Dan kiest u niet tussen twee mogelijkheden, maar maakt u van beiden gebruik.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Hoe lang uw startpagina blijft bestaan heeft u dan echter niet in de hand. Men kan besluiten met de website te stoppen. Niet zelden blijkt een startpagina te worden verwijderd zonder een echt duidelijke reden. Er geldt soms een minimumeis voor wat betreft het aantal links op uw nieuwe startpagina. Als een startpagina niet aan deze minimumeis voldoet, kan men besluiten om de startpagina te verwijderen. In bijna alle gevallen verwijdert men de startpagina dan ook.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Uw Nederlandse startpagina samenstellen. Met de juiste informatie zal het uw snel lukken een aantal goede startpagina’s in elkaar te zetten. Omdat er zoveel startpagina’s bestaan is onderscheidend zijn belangrijk. Het artikel geeft u aanwijzingen daarvoor.

Omdat momenteel veel startpagina websites op elkaar lijken, is het een perfect moment om zelf een startpagina website te beginnen waarbij u een geheel eigen stijl aanhoudt. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Misschien wilt u dat elke startpagina slechts een beperkt aantal links bevat. En juist veel informatieve tekst. Iets dat juist veel slimmer is om te doen. Dit wordt lastig wanneer een minimumeis geldt voor het aantal links op een dochterpagina. Heeft u een eigen startpagina website, dan zit u niet aan dergelijke voorwaarden vast. U hoeft dan geen rekening te houden met de wensen van andere websites.