Menu

Startpagina beheer

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. De aanleiding kan ook van commerciële aard zijn. Maar uw favorieten willen bewaren op een algemene startpagina kan ook een reden zijn.

Het kiezen van een goede startpagina website voor het aanmaken van uw dochterpagina is een eerste stap. Daarnaast is het van belang dat u een naam verzint voor het subdomein van uw linkpagina. Vervolgens is het ook belangrijk dat u een e-mailadres opgeeft dat werkt.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. Zo kan er een ordening op uw startpagina worden aangebracht. Links die over een bepaald onderwerp gaan, kunt u zo in dezelfde rubriek plaatsen.

Lees de pagina Startpagina overzicht door om meer over startpagina’s te weten te komen. Met voldoende kennis bouwt u binnen een handomdraai straks uw eigen startpagina. Het aanmaken van uw eigen dochterpagina is niet zo heel lastig.

U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Wel wordt er bij sommige startpagina sites een bepaald aantal links op uw startpagina als voorwaarde gesteld. Verwijdering van uw pagina kan het gevolg zijn wanneer uw pagina niet voldoet aan die randvoorwaarde.