Menu

Startpagina script informatie

Startpagina’s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Via een eigen startpagina krijgt u echt een stukje ruimte voor uzelf om te vullen met links.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Misschien wilt u nu meer weten over het aanmaken van een linkpagina. Het artikel gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Tot slot nog deze handige tip. Heeft u graag een link op een bepaalde website? Vraagt de beheerder een link terug? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.