Menu

Startpagina script informatie

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

Maak eerst rubrieken aan op uw startpagina. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

Startpagina’s kunnen worden gebruikt om de zichtbaarheid te vergroten van uw eigen site. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Of u maakt gebruik van Google Ads. Als uw startpagina goed in elkaar steekt wil men zelfs betalen voor links op uw pagina.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. Het artikel Startpagina script gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Wilt u graag een link hebben op een specifieke website? Wordt er een retourlink gevraagd? Maar vindt u uw eigen site geen geschikte plek om een retourlink te plaatsen? Gebruik dan een gratis dochterpagina om de link terug te plaatsen. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.