Menu

Startpaginabeheer

Voor de aanmelding van bij een startpagina website zijn er diverse opties. Zo kunt u zichzelf aanmelden als paginabeheerder voor uw eigen startpagina op veel websites. Wanneer u een eigen startpagina aanmaakt als paginabeheerder, dan is dit over het algemeen gratis. Meestal zult u ook banners mogen plaatsen op uw eigen startpagina. Het is vanzelfsprekend toegestaan om uw eigen websites te promoten op uw startpagina. Een link wordt door zoekmachines als een aanprijzing gezien. Wanneer u een goede positionering in de zoekresultaten van de zoekmachines wilt, dan is dit handige informatie. Heeft u veel links op startpagina websites dan zal de positionering van uw website in de zoekresultaten verbeteren. Wanneer uw website een betere positie in de zoekresultaten krijgt, zorgt dit ook voor extra bezoekers.

Een winstgevende optie is uw eigen startpagina website samenstellen. U heeft dan een domeinnaam en webhosting nodig waarop u een startpaginascript kunt installeren. Dit is een vrij aantrekkelijke optie, omdat u op uw website ook links kunt verkopen. Als de bezoeker voor de link betaalt is er honderd procent zekerheid dat de link geplaatst wordt. Toevoeging vindt bij een startpagina script in veel gevallen automatisch plaats. En zo kunt u ook financieel voordeel uit uw startpagina halen.

U kunt ook een link aanmelden bij een bestaande startpagina in het geval u zelf niet in de gelegenheid bent een nieuwe startpagina aan te maken. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een linksuggestie. De beheerder beslist dan over de plaatsing. Tevens is het mogelijk een link te ruilen. U plaatst dan op een andere website een link terug naar de startpagina. Verder is het bij veel sites mogelijk om een betaalde link te plaatsen. Het voordeel hiervan is dat de link dan gegarandeerd wordt toegevoegd. Heeft u nog geen duidelijke strategie hiervoor, dan is het een goed idee om ook Eigen website bouwen door te nemen. U kunt een duidelijke strategie voor ogen krijgen naarmate u meer bekend raakt met de mogelijkheden.