Menu

$Title$

Al enige tijd zijn er startpagina’s te vinden op het web. Zoekmachines speuren het web af naar nieuwe links en zodoende kunt u startpagina’s inzetten op uw site vindbaar te maken. Voor zoekmachines zijn startpaginalinks erg interessant omdat ze de zoekmachines op nieuwe websites wijzen. Bij een Nederlandse startpagina site maakt u zonder veel moeite uw eigen dochterpagina aan. Dit zal meestal gratis zijn.

Tegen betaling van een klein bedrag kunt u soms eventuele reclame op uw startpagina verbergen. Het is echter niet noodzakelijk om de reclame weg te halen. De advertenties zullen doorgaans niet in de weg staan. Als u echt met commercieel oogpunt een startpagina maakt, dan is het laten weghalen van de advertenties wellicht verstandig.

U kunt startpagina’s op verschillende manieren inzetten. Op Beheer linkpagina leest u meer over wat u er allemaal mee kunt. Zelfs geld verdienen is met een eigen startpagina mogelijk. Zelf kunt u dergelijke reclame-uitingen namelijk ook op uw startpagina plaatsen. Daarmee kunt u naar eigen diensten en producten verwijzen, maar ook het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Ziet u het genereren van een extra inkomen wel zitten, dan zou u zich eens moeten verdiepen in affiliate marketing.

U kunt zich bij een startpagina website aanmelden via een registratieformulier. Eerder kon u in dit artikel al lezen dat dit aanmelden gratis is. Vaak kunt u in het navigatiemenu van de betreffende websites een link naar het aanmeldformulier vinden.

Als u de startpagina goed opzet zullen er ook mensen geïnteresseerd zijn in een link op uw startpagina. Een bepaald percentage van de aanvragers zal bereid zijn om voor de link te betalen. Heeft u een eigen startpagina website, dan zal men dit nog interessanter vinden. Een startpagina script maakt het u gemakkelijk om dit te doen. Het is minder ingewikkeld dan u denkt om een eigen startpagina website op te zetten.