Menu

$Title$

Het concept van een startpagina is niet nieuw. Toch is een eigen startpagina nog altijd handig om te hebben. In eerste instantie kunt u websites sneller laten vinden door de zoekmachines ermee. Via startpagina’s vinden zoekmachines links naar nieuwe websites. Het aanmaken van een nieuwe startpagina is mogelijk op een aantal Nederlandse sites. Dit zal bij de meeste sites gratis zijn.

Soms zal er reclame op uw startpagina worden getoond. U kunt deze verbergen door een klein bedrag te betalen. Het is aan uzelf of u de reclame wilt laten verwijderen. Het is niet per se noodzakelijk. Laat u de reclame staan, dan is dat geen probleem. Gaat u met uw startpagina de commerciële kant op, dan kan het laten verwijderen van de reclame wel weer een verstandige stap zijn.

Startpagina’s bieden een groot aantal mogelijkheden. Meer over de mogelijkheden die een eigen startpagina biedt, leest u in het artikel http://artikelenlezen.byethost18.com/title.511.html. Zo kunt u met uw startpagina zelfs een extra inkomen genereren. U kunt namelijk zelf ook advertentieblokken op de startpagina plaatsen bij veel websites. U hoeft daarbij niet per se naar eigen producten te verwijzen. U kunt ook affiliate banners en affiliate links plaatsen. U zou u eens in affiliate marketing moeten verdiepen wanneer geld verdienen iets is waar u wel oor naar hebt.

Een startpagina kan eenvoudig worden aangevraagd door u aan te melden bij een startpagina website. Zoals gezegd is het gratis bij veel websites. Via het hoofdmenu kunt u vaak bij het aanmeldformulier komen.

Zet u een goede startpagina in elkaar, dan zal men ook interesse hebben in een vermelding op uw startpagina. Sommige mensen willen u zelfs betalen voor een link. Wanneer u een volledige website met dochterpagina’s heeft, dan zal men nog meer bereid zijn om geld neer te leggen. U zou eens moeten zoeken naar een startpagina script hiervoor. Een dergelijk script is zo opgezet dat het door iedereen uitstekend te gebruiken is.