Menu

$Title$

Hoewel startpagina’s al enige tijd bestaan, zijn ze nog altijd erg nuttig Zoekmachines zullen een nieuwe website sneller opmerken wanneer er startpagina’s naartoe linken. Voor zoekmachines zijn startpaginalinks erg interessant omdat ze de zoekmachines op nieuwe websites wijzen. Bij een Nederlandse startpagina site maakt u zonder veel moeite uw eigen dochterpagina aan. Dit zal bij de meeste sites gratis zijn.

Soms zal er reclame op uw startpagina worden getoond. U kunt deze verbergen door een klein bedrag te betalen. Het is aan uzelf of u de reclame wilt laten verwijderen. Het is niet per se noodzakelijk. De advertenties zullen doorgaans niet in de weg staan. Het kan wel verstandig zijn om de reclame weg te halen wanneer u de startpagina met commerciële doeleinden in elkaar zet.

Het aantal mogelijkheden dat u heeft met een eigen startpagina is groot. Op Eigen website maken vindt u meer mogelijkheden van een eigen startpagina. Zo kan een startpagina voor extra inkomsten zorgen wanneer u het serieus aanpakt. Zelf kunt u dergelijke reclame-uitingen namelijk ook op uw startpagina plaatsen. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners op uw startpagina plaatsen. Ziet u het genereren van een extra inkomen wel zitten, dan zou u zich eens moeten verdiepen in affiliate marketing.

U kunt zich bij een startpagina website aanmelden via een registratieformulier. U kon eerder in dit artikel al lezen dat hier geen kosten aan verbonden zitten. Via het hoofdmenu kunt u vaak bij het aanmeldformulier komen.

Loopt uw startpagina goed, dan zal er regelmatig een link plaatsingsverzoek binnenkomen. Sommige mensen willen u zelfs betalen voor een link. Wanneer u een volledige website met dochterpagina’s heeft, dan zal men nog meer bereid zijn om geld neer te leggen. Hiervoor zult u een startpaginascript in gebruik kunnen nemen. Een dergelijk script is zo opgezet dat het door iedereen gemakkelijk te gebruiken is.