Menu

Uw eigen startpagina bouwen

Met een eigen startpagina hebt u veel mogelijkheden. Het aanmaken van een startpagina is bij de meeste websites gratis. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

Op uw eigen startpagina heeft u de mogelijkheid tot plaatsen van rubrieken. Links maakt u binnen de rubrieken aan. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

Een startpagina is handig om uw eigen website te promoten. Daarnaast biedt een startpagina vaak ook mogelijkheden tot geld verdienen. Het plaatsen van affiliate links is een mogelijkheid. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? Via het artikel Goede startpagina kunt u meer er over lezen. Ook de andere artikelen op die site zijn interessant.

Heeft u een bepaalde site op het oog waarop u een link zou willen hebben? Is daarvoor een link terug nodig? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.