Menu

Uw eigen startpagina maken

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Er zal door sommige mensen ook regelmatig geld worden geboden voor plaatsing van een bepaalde link.

Mogelijk bent u nu nieuwsgierig geworden naar uw eigen startpagina. Het artikel Bouw uw eigen startpagina gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Heeft u graag een link op een bepaalde website? Wordt er een retourlink gevraagd? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Wanneer 2 sites direct naar elkaar linken wordt dit vaak als linkruil gezien. U heeft dus een prima reden om de retourlink niet op uw eigen site te plaatsen.