Menu

Uw eigen startpagina online zetten

Een dochterpagina op een Nederlandse startpagina website aanmaken is prima te doen. Vaak kunt u gratis een dochterpagina aanmaken op een startpagina website. Nadat u een gebruikersaccount heeft aangemaakt kunt u met uw account een nieuwe startpagina aanmaken in het beheerpaneel.

Een account kunt u via een aanmeldformulier op de startpagina website aanmaken. Heeft u een account dan is het simpel om ook een startpagina aan te maken. U mag zelf het subdomein kiezen waar de startpagina komt te staan. Dit kiest u bij het aanmaken van de startpagina. Er moet in veel gevallen ook een titel voor uw eigen nieuwe startpagina worden ingevuld. Er is geen speciale vereist voor het aanmaken van een nieuwe startpagina.

Op uw startpagina kunt u een aantal categorieën plaatsen. De links worden hierin geplaatst. Soms kunt u ook afbeeldingen en video’s weergeven op uw startpagina. Op deze manier wordt het mogelijk om reclamemateriaal aan uw startpagina toe te voegen. Hiermee wordt het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Nog meer voordelen en mogelijkheden van een startpagina zijn in het artikel Nederlandse startpagina bouwen te vinden.

Sommige startpaginascripts bieden de mogelijkheid om betaalde links te verkopen via uw website. Is de betaling succesvol verlopen, dan ziet het script dit in veel gevallen. Meestal wordt dan ook de link gelijk aan de website toegevoegd. Wilt u dit ook, dan heeft u eigen webhosting nodig. Tevens is er een startpaginascript nodig hiervoor. U heeft veel meer controle wanneer u zelf hosting heeft waarop een startpagina website draait. U zit dan ook niet vast aan een minimum aantal links dat u dient te plaatsen. Met een eigen startpagina website via een startpagina script bepaalt u zelf hoe u de website inricht.