Menu

Uw eigen startpagina online zetten

Weet u een aantal interessante sites zo uit uw hoofd op te noemen, dan kan het leuk zijn eens een startpagina te maken waarop u deze sites vermeldt. Een beloning voor deze inspanning kan worden gerealiseerd door een affiliate banner of Google Adsense op uw startpagina zodat u er periodieke inkomsten uit kunt halen. Als linkpagina kunt u kiezen voor een startpagina. Een duidelijke structuur op uw eigen startpagina brengt u aan met rubrieken. U ondersteunt met uw startpagina mensen die naar specifieke informatie op zoek zijn.

Omdat het vullen van een startpagina met waardevolle links toch wat tijd in beslag kan nemen, is het ook fijn wanneer hier een beloning tegenover staat. Het is mogelijk om een extra zakcentje aan de startpagina te verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate banners of advertenties van het platform Google Adsense op uw startpagina weergegeven.

Er is wel meer mogelijk met een eigen startpagina. Een informatiebron die we u niet willen onthouden is Een nieuwe startpagina online zetten. Via uw eigen startpagina kunt u ook uw eigen website wat meer bekendheid geven. Zowel bij de bezoekers als bij de zoekmachines. Het gebruik van een startpaginascript is doorgaans ook erg interessant. Met dat script kunt u zelf een complete startpagina website samenstellen. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. Weet u uw bezoekers te enthousiasmeren om een startpagina aan te maken, dan kan het zijn dat uw website extra hard groeit.