Menu

Uw eigen startpagina op touw zetten

Een goede positionering in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google is erg aantrekkelijk. Het internet kan immers zorgen voor uitbreiding van uw klantenkring. Backlinks kunnen u daarbij helpen. Startpagina’s zijn hier uitermate geschikt voor. In de meeste gevallen zitten hier geen kosten aan verbonden. Als een alternatief hierop kunt u natuurlijk ook zelf een startpagina website opzetten.

Maakt u bij een bestaande website een dochterpagina aan, dan kleeft daar ook wel een nadeel aan. Er is weinig zekerheid over het voortbestaan van uw aangemaakte startpagina. Men is niet tot uitleg verplicht. Doorgaans ziet u pas achteraf dat de startpagina niet meer bestaat.

Hoe u dit oplost kunt u lezen in het artikel Een website maken. Het zelf in elkaar zetten van een startpagina website is met behulp van een startpaginascript prima te doen. Zo houdt u zelf volledig de controle over uw startpagina’s. Zolang u netjes betaalt voor uw webhosting, zal de site in de lucht blijven. De zekerheid die u daarmee krijgt is zeker het geld waard.

Vaak kan de startpagina website aan uw huidige hosting account toegevoegd worden. Bij een groot aantal providers mag u meer dan één domeinnaam installeren op uw webhosting. Zo hoeft u geen extra hosting pakket aan te schaffen. Is het onderbrengen van meerdere webhosting bij uw webhosting niet mogelijk, realiseert u zich dan dat webhosting tegenwoordig spotgoedkoop is. De prijzen van webhosting zijn de laatste jaren flink gedaald.

Met een goed startpaginascript kunt u links verkopen op de website. Nadat de bezoeker heeft betaald en het script dit heeft opgemerkt, dan wordt de link door het systeem zonder uw tussenkomst geplaatst. Zo heeft u de investering er eigenlijk binnen de kortste keren in veelvoud uit. Heeft u wat budget voor software die u geld op kan leveren? Met een startpaginascript heeft u de juiste tool in handen om online extra inkomen te generen en tevens een platform te bieden om andere websites beter vindbaar te maken.