Menu

Uw eigen startpagina op touw zetten

Om een nieuwe startpagina samen te stellen kunt u uit verschillende mogelijkheden kiezen. Een nieuwe startpagina aanmaken kan op veel bestaande Nederlandse startpagina websites. Dit zal op de meeste startpagina websites kosteloos kunnen. Ook voor de eigenaar van de betreffende startpagina website heeft uw nieuwe startpagina nut. Krijgt de website regelmatig nieuwe content erbij, dan zullen zoekmachines de website na enige tijd interessant gaan vinden.

Een gebruiker op een dergelijke website aanmaken kan door een digitaal registratieformulier in te vullen en in te sturen. Het vinden van het formulier voor account aanmaken is meestal niet lastig. In het hoofdmenu van de website vindt u vaak een link hiernaartoe. De link is vaak ook op de voorpagina te zien. De startpagina website zal het aangeven wanneer u iets verkeerd heeft ingevuld. En mocht het niet lukken, dan kunt u het altijd op een andere startpagina website proberen.

Om meer over het eigen startpagina maken te weten te komen, kunt u de pagina Een mooie startpagina maken doornemen. Het artikel bevat een samenvatting van de verschillende handelingen die nodig zijn voor de registratie. Heeft u een werkend e-mailadres, dan zal niets u in de weg staan bij het aanmaken van uw eigen startpagina op een website naar keuze. Vult u een nep e-mailadres in, dan kunt u uw e-mailadres niet bevestigen. En dan zult u niet kunnen inloggen.

Uw eigen startpagina website opzetten is ook een mogelijkheid. U heeft dan een domeinnaam en webhosting nodig waarop u een startpaginascript kunt installeren. Omdat u dan ook gemakkelijk links kunt verkopen op uw site, is dit een vrij aantrekkelijk alternatief. Een betaling zorgt er namelijk voor dat de plaatsing gegarandeerd is. Veel mensen zullen bereid zijn voor een link op uw startpagina website te betalen. Toevoeging vindt bij een startpagina script in veel gevallen automatisch plaats. Op deze wijze kunt u online extra inkomsten genereren bovenop het inkomen dat u momenteel al heeft.