Menu

Uw eigen startpagina samenstellen

U kunt uw online zichtbaarheid vergroten door een eigen startpagina aan te maken. Uiteraard is een volledige startpagina website ook mogelijk. Via dit artikel komt u over de mogelijkheden meer te weten. En met alles is het zo dat beide opties plus- en minpunten hebben. Een mogelijkheidheid is natuurlijk ook om het allebei te doen. U heeft dan een eigen startpagina website en een aantal gratis dochterpagina’s op andere sites. Want hoe meer links u heeft, hoe zichtbaarder u bent.

Op een aantal websites maakt u eenvoudig een gratis dochterpagina aan. Een minpunt is echter wel dat u niet weet hoe lang uw startpagina zal bestaan. Men kan besluiten met de website te stoppen. Niet zelden blijkt een startpagina te worden verwijderd zonder een echt duidelijke reden. In best wat gevallen is het verplicht om minstens een bepaalde hoeveelheid links op uw startpagina te plaatsen. Doet u dat niet, dan gaat de startpagina offline na enige tijd.

Het artikel Uw nieuwe startpagina bouwen bevat goede informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Wanneer uw startpagina kwalitatief goed in elkaar steekt, bevordert dit de vindbaarheid van uw startpagina. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Uw eigen startpagina website maken is ook mogelijk. Graag zelfs, want er is momenteel weinig variatie qua startpagina scripts. Daarmee heeft u ook een stukje zekerheid: de hosting aanbieder zal niet zomaar uw website of een dochterpagina weghalen wanneer u netjes voor uw hosting betaalt. Soms wilt u veel tekst en weinig links op de startpagina plaatsen. Wanneer er een minimumeis van 30 links geldt, dan is het niet mogelijk om op deze manier te werk te gaan. Niemand kan een dergelijke voorwaarde stellen aan een website die van u is. De kwaliteit van de vermelde websites zal daarbij ook een rol spelen.