Menu

Uw eigen startpagina samenstellen

Voor het samenstellen van een nieuwe startpagina kunt u kiezen uit verschillende opties. Een nieuwe startpagina aanmaken kan op veel bestaande Nederlandse startpagina websites. Er zullen in veel gevallen geen kosten gerekend worden voor het samenstellen van een eigen startpagina. Met uw eigen startpagina helpt u de betreffende website ook. Met uw nieuwe startpagina zorgt u voor frisse content voor de website.

Bij veel websites kunt u een gebruikersaccount registreren, waarmee u vervolgens een nieuwe startpagina kunt samenstellen. Het zal niet lang zoeken zijn om het aanmeldformulier te vinden. U vindt bijvoorbeeld de link naar dit formulier in het navigatiemenu. Een link naar het aanmeldformulier is dikwijls ook op de voorpagina te vinden. Bij het verkeerd invullen van het formulier zal er een melding verschijnen en kunt u de ingevulde gegevens aanpassen. Lukt het op een bepaalde startpagina website niet om u aan te melden, probeer het dan op een andere startpagina website.

Meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden in het artikel Mijn eigen website beginnen. De verschillende handelingen voor de aanmelding worden daar beschreven. Echter is het niet zo lastig: u heeft alleen een werkend e-mailadres nodig. Vrij vaak moet uw e-mailadres namelijk bevestigd worden via een link die naar het door u opgegeven e-mailadres wordt verstuurd.

Zelf een startpagina website beginnen is een alternatief dat ook nog redelijk betaalbaar is. Van belang hiervoor is dat u een webhosting pakket en een domeinnaam heeft. Dit is een vrij aantrekkelijke optie, omdat u op uw website ook links kunt verkopen. Na de betaling zal de link gegarandeerd worden geplaatst. De link wordt vaak door het script automatisch toegevoegd. Uitermate interessant voor ondernemers, want het kan zorgen voor een extra inkomen.