Menu

Uw eigen startpagina samenstellen

Weet u een aantal interessante sites zo uit uw hoofd op te noemen, dan kan het leuk zijn eens een startpagina te maken waarop u deze sites vermeldt. Pakt u dat goed aan dan kunt u zelfs inkomsten hieruit genereren door een affiliate banner of advertenties van bijvoorbeeld Google Adsense te plaatsen op uw linkpagina. Het aanmaken van een startpagina is daarbij een slim idee. Een duidelijke structuur op uw eigen startpagina brengt u aan met rubrieken. U ondersteunt met uw startpagina mensen die naar specifieke informatie op zoek zijn.

Het vullen van uw startpagina met goede links kan best even duren. Het is dan fijn als u er ook iets aan kunt verdienen. U kunt dit realiseren door inkomsten via uw startpagina te genereren. Het weergeven van affiliate banners of advertenties op uw startpagina is een manier om extra inkomsten te genereren.

Een eigen startpagina biedt nog meer mogelijkheden. Voor meer informatie over een eigen startpagina samenstellen kunt u ook het artikel Startpagina script raadplegen. U kunt startpagina dochters ook prima inzetten om uw eigen website bekend te maken in de zoekmachines en bij de Nederlandse websurfer. Het fenomeen €œstartpaginascript€ is ook interessant. Daarmee is het mogelijk om zonder technische kennis een startpagina website te maken. Hiermee bent u niet afhankelijk van websites van derden. Uw website zal extra groeien wanneer uw bezoekers ook regelmatig een interessante startpagina aanmaken.