Menu

Uw eigen website met CMS programma

Bent u nog kort bezig met ondernemen, dan is het van belang dat u online enigszins gevonden kunt worden. U kunt eigenlijk niet meer zonder bedrijfswebsite. Blijven steken in de techniek is iets wat vaak voorkomt wanneer men zonder systeem voor website beheer aan de slag gaat. Kiest u ervoor om CMS software te gebruiken, dan zult u tegen minder technische vraagstukken aanlopen.

Een CMS pakket handelt de technische randzaken die bij een eigen website komen kijken af. U kunt zich 100% focussen op website content. De meeste CMS softwarepakketten zijn uitbreidbaar met nieuwe functies, zodat u altijd nog functies kunt toevoegen. Hiervoor kan eventueel externe expertise ingehuurd worden. Dit is ook in een latere fase mogelijk.

Misschien is het nog wel belangrijker om snel een website te hebben staan. Voornamelijk wanneer acquisitie voor het grootste deel op het internet plaatsvindt. Op Eigen Startpagina vindt u hierover meer informatie. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.

De minst gunstige situatie is wanneer men een standaardpagina van uw provider krijgt te zien wanneer men naar uw website surft. Zo snel mogelijk iets neerzetten op uw webhosting pakket zorgt ervoor dat u in ieder geval een simpele website heeft. Op andere sites wat links naar uw eigen site plaatsen, bijvoorbeeld op een startpagina, zorgt ervoor dat uw site bekend raakt bij Google. Voor topposities moet u wat meer doen. Maar u begint met bovenstaande acties in ieder geval goed.