Menu

Uw Nederlandse startpagina maken

Mogelijk heeft u de behoefte aan meer mensen die u online kunnen vinden. U kunt startpagina’s gebruiken voor het vergroten van de vindbaarheid van uw site. Zelf een complete startpagina website opbouwen is ook een goede optie. Op deze website kunt u uw andere site(s) promoten. De ene mogelijkheid sluit hierbij de andere niet uit. Het aanmaken van een startpagina is kosteloos op een groot aantal sites.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. Op de website van iemand anders kan de startpagina zomaar offline gehaald worden zonder dat u weet waarom. Het komt voor dat er een minimum aantal links moet worden toegevoegd op uw dochterpagina. Op een bepaalde datum kan men controleren of uw pagina voldoet aan de minimumeis. Is dat niet het geval, dan wordt uw pagina verwijderd.

Het artikel Uw Nederlandse startpagina bouwen voorziet u van tips omtrent eigen startpagina maken. U vindt er allerlei tips. U concurreert met uw startpagina met alle andere interessante pagina’s. Binnen slechts enkele seconden weet de bezoeker of hij op de pagina gaat blijven. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

Zelf een startpagina website maken is een andere mogelijkheid. U kunt dan alles aanpassen van de website. Iemand anders heeft dan niet de bevoegdheid om een pagina van uw website te verwijderen. U wilt bijvoorbeeld niet vastzitten aan voorwaarden omtrent het aantal links op uw pagina. In dat geval kunt u niet voldoen aan een voorwaarde over het aantal links op uw pagina. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.