Menu

Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Mogelijk heeft u de behoefte aan meer mensen die u online kunnen vinden. De vindbaarheid van uw website kan worden vergroot door links aan te maken naar uw site op een aantal eigen startpagina’s. Ook uiterst effectief is een complete startpagina website die naar uw site linkt. De ene mogelijkheid sluit hierbij de andere niet uit. Op een aantal websites die u online kunt vinden is het mogelijk om zonder extra kosten een startpagina samen te stellen.

Het is dan wel onbekend hoe lang uw startpagina online blijft. Wanneer de beheerder vindt dat uw startpagina niet bij zijn website past, kan hij uw startpagina offline halen. Er geldt vaak een minimumeis voor het aantal links op de pagina. Op een bepaalde datum kan men controleren of uw pagina voldoet aan de minimumeis. Is dat niet het geval, dan wordt uw pagina verwijderd.

Via de pagina Een mooie startpagina op touw zetten kunt u aan meer informatie over dit thema komen. U vindt er allerlei tips. Uw startpagina moet concurreren met de andere pagina’s. Binnen slechts enkele seconden weet de bezoeker of hij op de pagina gaat blijven. Extra afbeeldingen en informatieve teksten toevoegen kan helpen om hem voor de bezoeker interessant te houden.

U kunt ook uw eigen website met dochterpagina’s maken. Over de gehele website heeft u dan de volledige controle. Een ander kan geen dochterpagina die van u is, op uw eigen website verwijderen. Het kan zomaar zijn dat u juist veel tekst en video’s op uw startpagina wilt plaatsen. En slechts een handjevol links. Dan gaat u de 20 links niet halen. Een minimumeis qua aantal links die regelmatig voorkomt. U heeft volledige controle over de indeling dus aan een dergelijke voorwaarde zit u dan niet vast.