Menu

Uw nieuwe startpagina bouwen

Voor het maken van een online overzicht van links kunt u gebruik maken van een startpagina script. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Uw startpagina moet wel zo nu en dan bijgewerkt worden. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.

Ieder thema heeft op veel startpagina websites een eigen dochterpagina. Deelonderwerpen kunnen met behulp van rubrieken op de pagina overzichtelijk worden weergegeven. Bijvoorbeeld een pagina over Aziƫ kan per land een rubriek hebben.

Het is mogelijk dat uw net aangemaakte startpagina advertenties bevat. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Om onderscheidend te zijn kunt u plaatjes en teksten op uw startpagina plaatsen. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel startpagina script eens.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Zelf een startpagina website opzetten is natuurlijk ook een idee. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. Hiermee bouwt u een garantie in. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.