Menu

Uw nieuwe startpagina bouwen

Wanneer u een nieuwe startpagina wilt samenstellen kunt u een keuze maken uit verschillende mogelijkheden. Er zijn veel Nederlandse startpagina websites waar u een eigen dochterpagina kunt aanmaken. Het aanmaken van een nieuwe startpagina zal in de meeste gevallen gratis zijn. Ook voor de eigenaar van de betreffende startpagina website heeft uw nieuwe startpagina nut. Met uw nieuwe startpagina zorgt u voor frisse content voor de website.

Een gebruiker op een dergelijke website aanmaken kan door een digitaal registratieformulier in te vullen en in te sturen. Het zal vaak niet lastig zijn om dit aanmeldformulier op een website te vinden. U kunt er vaak komen via een link in het menu bovenaan de website. Of op de homepage staat bijvoorbeeld een link naar het formulier. De startpagina website zal het aangeven wanneer u iets verkeerd heeft ingevuld. Bang zijn om iets verkeerd in te vullen, is dus nergens voor nodig.

Om meer over het eigen startpagina maken te weten te komen, kunt u de pagina Een website samenstellen doornemen. De pagina bevat een beschrijving van de stappen die nodig zijn voor de aanmelding. Doorgaans heeft u alleen een werkend e-mailadres nodig om een gebruikersaccount aan te maken. Vult u een nep e-mailadres in, dan kunt u uw e-mailadres niet bevestigen. En dan zult u niet kunnen inloggen.

Zelf een startpagina website beginnen is een alternatief dat ook nog redelijk betaalbaar is. Hiervoor dient u een webhosting pakket te hebben en een domeinnaam. Omdat u dan ook gemakkelijk links kunt verkopen op uw site, is dit een vrij aantrekkelijk alternatief. Na de betaling zal de link gegarandeerd worden geplaatst. Zij betalen dan een bedrag en de link wordt na de betaling direct toegevoegd. Uitermate interessant voor ondernemers, want het kan zorgen voor een extra inkomen.