Menu

Uw nieuwe startpagina maken

Startpagina aanmelding kan in diverse vormen plaatsvinden. Uzelf als paginabeheerder registreren is een voorbeeld van hoe u zich veel veel websites kunt aanmelden. Een eigen startpagina kunt u dan aanmaken en die kunt u volgooien met interessante links. Ook het plaatsen van banners op uw startpagina is in veel gevallen toegestaan. Het is vanzelfsprekend toegestaan om uw eigen websites te promoten op uw startpagina. Zoekmachines die de link oppikken, zien de link als een soort aanbeveling. Heeft u een eigen website dan is het goed om dit te weten. Heeft u een aantal goede verwijzingen naar uw website, dan stijgt uw website in de zoekresultaten. U kunt startpagina’s hier prima voor inzetten. Een stijging in de zoekmachines zorgt ook voor meer bezoekers op uw startpagina.

Verder is een eigen startpagina website in elkaar zetten een andere interessante mogelijkheid. Belangrijk hiervoor is dat u een webhosting pakket en een eigen domein tot uw beschikking heeft. Dit is een vrij aantrekkelijke optie, omdat u op uw website ook links kunt verkopen. Een betaling zorgt er namelijk voor dat de plaatsing gegarandeerd is. Veel mensen zullen bereid zijn voor een link op uw startpagina website te betalen. De link wordt vaak door het script automatisch toegevoegd. Zo kunt u met uw eigen startpagina website een extra online inkomen genereren naast uw huidige inkomen.

Ook is het mogelijk om een link aan te melden wanneer u niet zelf een startpagina in elkaar wilt zetten. Vaak kunt u een linksuggestie indienen. Dan beslist de beheerder of de link daadwerkelijk wordt geplaatst. Tevens is het mogelijk een link te ruilen. U plaatst dan op een andere website een link terug naar de startpagina. Op veel sites kunt u ook een klein bedrag betalen voor de linkplaatsing. De link wordt dan gegarandeerd geplaatst. Heeft u nog geen duidelijke strategie hiervoor, dan is het een goed idee om ook Een nieuwe startpagina maken door te nemen. Een goede voorbereiding is immers het halve werk.