Menu

Uw nieuwe startpagina online zetten

Bij veel startpagina websites kunt u zich als beheerder van uw eigen startpagina aanmelden. Heeft u een eigen website en wilt u hoger in Google komen, dan zijn startpagina’s enorm handig. Google zal de startpagina links als een aanprijzing van de website waarnaartoe gelinkt wordt beschouwen. U mag de websites waar naartoe u een link plaatst zelf uitkiezen. Een stijging in de zoekmachines zal ervoor zorgen dat uw website meer bezoekers krijgt.

Er is ook een kans dat u geen eigen dochterpagina in elkaar wilt zetten. Met dit in het achterhoofd bieden veel sites ook de mogelijkheid tot linkaanmelding aan. U kunt op verschillende manieren de link aanmelden. In eerste instantie kunt u een linksuggestie indienen. U hoeft dan verder geen tegenprestatie te leveren. Echter zult u dan geen zekerheid hebben over daadwerkelijke plaatsing van de link. Vaak is hiervoor een apart formulier of kunt u de suggestie via het contactformulier doen. Uiteindelijk bepaalt de paginabeheerder of hij de link ook daadwerkelijk zal toevoegen.

Gaat u zelf aan de slag met een eigen startpagina? Dan bevat meer tips voor het aanmaken van een eigen startpagina. Heeft u nog nooit een startpagina aangemaakt dan is een stappenplan wellicht fijn. Met de juiste informatie in de hand gaat het u zeker lukken om een goede startpagina te maken. U kunt ook een wederlink plaatsen. U plaatst dan een link terug naar de startpagina website. Het is dan een stuk waarschijnlijker dat de link ook echt wordt toegevoegd. Een derde mogelijkheid is het plaatsen van een betaalde link. Betaalde links zullen altijd worden toegevoegd.

Bent u nog aan het bedenken op welke manier u startpagina dochters gaat gebruiken? U zou de andere artikelen op deze website ook kunnen doorlezen en aan de hand van de opgedane kennis een besluit kunnen nemen.