Menu

Uw nieuwe startpagina samenstellen

Wilt u online meer zichtbaar zijn, dan is het aanmaken van een startpagina een goede optie. Een complete website met dochterpagina’s behoort ook tot de mogelijkheden. Over de mogelijkheden kunt u hier meer lezen. Natuurlijk hebben beide opties zo zijn voor- en nadelen. Kunt u niet kiezen dan kunt u natuurlijk allebei doen: zowel uw eigen startpagina website als een aantal gratis startpagina’s op bestaande sites aanmaken. U kunt de opties simpelweg combineren.

Het is op diverse sites mogelijk om uw eigen gratis startpagina aan te maken. Het nadeel van een startpagina op de website van derden, is dat u niet weet hoelang de startpagina blijft voortbestaan. Men kan besluiten met de website te stoppen. De beheerder kan uw startpagina gewoon verwijderen zonder opgaaf van reden. Op sommige websites is het verplicht om een bepaald minimum aantal links op uw startpagina te hebben. Anders wordt uw startpagina uit de lucht gehaald.

Meer informatie over het samenstellen van uw eigen startpagina kunt u vinden in Een mooie startpagina bouwen. Het helpt u om voorbereid te werk te gaan. Wanneer uw startpagina kwalitatief goed in elkaar steekt, bevordert dit de vindbaarheid van uw startpagina. Met de juiste tips stelt u moeiteloos een goede startpagina samen.

Tenslotte kunt u ook vrij eenvoudig zelf een startpagina website bouwen. U heeft dan zelf de controle over de volledige site. Misschien wilt u dat elke startpagina slechts een beperkt aantal links bevat. En juist veel informatieve tekst. Iets dat juist veel slimmer is om te doen. Dit is onmogelijk wanneer het verplicht is om minimaal 20 links te plaatsen. Met een eigen startpagina website kunt u de site naar eigen inzicht inrichten. Daarbij kan een startpagina met 5 links naar goede artikelen waardevoller zijn dan een startpagina met 20 links naar slechte artikelen.