Menu

Uw nieuwe startpagina samenstellen

Het in elkaar zetten van een startpagina is niet heel lastig. Op een groot aantal websites kunt u dit doen zonder dat u kosten heeft. Wanneer u op een startpagina website een gebruikersaccount aanmaakt kunt u vervolgens inloggen en een startpagina samenstellen.

Het aanmaken van een gebruikersaccount gebeurt via een aanmeldformulier op de betreffende website. Heeft u een account dan is het simpel om ook een startpagina aan te maken. Voor uw nieuwe startpagina mag u zelf de URL van het subdomein kiezen. Er moet in veel gevallen ook een titel voor uw eigen nieuwe startpagina worden ingevuld. Het is een vrij eenvoudig proces dat u snel onder de knie zult hebben.

De startpagina is opgebouwd uit verschillende rubrieken, welke u zelf dient toe te voegen. U plaatst de links hier in. Op de startpagina ziet u zo een indeling van de links. Naast links worden er soms ook afbeeldingen en video’s afgebeeld. Of stukken tekst. Zo kunt u op een aantal sites reclamemateriaal plaatsen. Een inkomen genereren met uw dochterpagina wordt zo mogelijk. Meer mogelijkheden over startpagina’s vindt u in het artikel Nieuwe startpagina samenstellen.

Met sommige scripts kunt u links verkopen op uw startpagina website. Het script kan doorgaans zelf zien of de betaling succesvol is verlopen. De link is dan vaak ook direct zichtbaar op de startpagina website. Wilt u dit ook, dan heeft u eigen webhosting nodig. Tevens is er een startpaginascript nodig hiervoor. U kunt zo de controle over uw startpagina’s bewaren. Zo zit u ook niet vast aan een voorwaarde omtrent het minimum aantal links op uw pagina. U mag dan zelf alles beslissen over uw website.