Menu

Uw nieuwe startpagina samenstellen

Het aanmaken van een startpagina is een leuk idee wanneer u veel interessante sites kent. Een startpagina bestaat uit links naar interessante sites. Uw startpagina zorgt ervoor dat iemand die op zoek is naar bepaalde informatie, deze sneller kan vinden.

Nu is het fijn wanneer daar ook een zekere beloning tegenover staat. Het is mogelijk om een extra zakcentje te verdienen met uw startpagina. Zo kunt u een advertentie op de startpagina plaatsen. Er zal ook regelmatig iemand een link aanmelden op uw startpagina die tevens bereid is om voor linkplaatsing te betalen.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Het artikel Handleidingen gaat tevens over dit onderwerp en is het doornemen waard. Vanzelfsprekend mag u ook links naar eigen website plaatsen op uw dochterpagina.

Het fenomeen “startpaginascript” is ook interessant. Daarmee kunt u zelf een startpagina website opzetten. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.