Menu

Uw nieuwe website samenstellen

Als beginnende ondernemer is het goed om online gevonden te kunnen worden. Dit kan door middel van een website voor uw bedrijf. Natuurlijk moet het niet zo zijn dat u bij het bouwen van een site blijft steken in de techniek. Het gebruik van een CMS systeem is aan te raden.

Technische aspecten van uw website worden afgehandeld door het CMS systeem. U kunt zich 100% focussen op website content. De kans is groot dat u de CMS software kunt uitbouwen met eigen functies. Ook kan het eventueel worden aangepast zodat het meer naar uw smaak is. U kunt dit altijd later doen.

Wellicht is het belangrijkst dat u op korte termijn een site heeft. Vooral als uw klanten u online moeten vinden. Op Betekenis CMS vindt u hierover meer informatie. De tekst is bedoeld voor iedereen die meer over CMS pakketten wil weten.

Het allerminst gunstig is het wanneer bij het surfen naar uw website een pagina verschijnt met de melding dat het domein staat geparkeerd bij uw provider. Het is dan nog beter om een site neer te zetten die maar uit 1 pagina bestaat. Het is raadzaam om daarna wat links naar uw site te plaatsen. Voor topposities moet u wat meer doen. Maar u begint met bovenstaande acties in ieder geval goed.