Menu

Uw website beheren

Gevonden kunnen worden via het internet speelt vandaag de dag bij startende ondernemers een steeds grotere rol. U kunt eigenlijk niet meer zonder bedrijfswebsite. Heeft u geen systeem om uw website te beheren, dan kunt u vastlopen in de techniek. Het is verstandig om gebruik te maken van een CMS pakket.

Een CMS systeem regelt alle technische zaken rondom de website voor u. Als ondernemer kunt u zich daarom sneller weer op uw kernactiviteiten richten. De kans is groot dat u de CMS software kunt uitbouwen met eigen functies. Ook zijn aanpassingen vaak mogelijk. Op een later tijdstip kan dit ook nog.

Voor een beginnende ondernemer is snel een website hebben belangrijk. Helemaal wanneer het gros van uw klanten u via het internet moet vinden. Om meer te leren over CMS systemen kunt u website maken software eens doornemen. U kunt maar beter beslagen ten ijs komen wanneer u een CMS pakket in gebruik neemt.

De minst gunstige situatie is wanneer men een standaardpagina van uw provider krijgt te zien wanneer men naar uw website surft. In dat geval kunt u nog beter een simpele pagina plaatsen met een kort verhaaltje wie u bent, samen met uw contactgegevens. Op andere sites wat links naar uw eigen site plaatsen, bijvoorbeeld op een startpagina, zorgt ervoor dat uw site bekend raakt bij Google. U maakt dan in ieder geval een goede start om later te werken aan wat hogere posities, als u dat wilt.