Menu

Uw website bouwen

Als startende ondernemer is het belangrijk om online een aanwezigheid te hebben. Als u een website voor uw bedrijf heeft, kunnen mensen u vinden. Blijven steken in de techniek is iets wat vaak voorkomt wanneer men zonder systeem voor website beheer aan de slag gaat. Kiest u ervoor om CMS software te gebruiken, dan zult u tegen minder technische vraagstukken aanlopen.

Het CMS systeem neemt draagt zorg voor alle technische dingen die nodig zijn. U kunt uw tijd steken in de zaken die belangrijker zijn voor een startende ondernemer. De kans is groot dat u de CMS software kunt uitbouwen met eigen functies. Een programmeur kan u daarbij helpen. Maar dit kan altijd in een latere fase.

Als starter is het belangrijk om snel online te zijn. Vooral als uw klanten u online moeten vinden. Het artikel Uw website beginnen gaat over CMS systemen voor het beheer van uw site. U kunt maar beter beslagen ten ijs komen wanneer u een CMS pakket in gebruik neemt.

Het allerminst gunstig is het wanneer bij het surfen naar uw website een pagina verschijnt met de melding dat het domein staat geparkeerd bij uw provider. In dat geval kunt u nog beter een simpele pagina plaatsen met een kort verhaaltje wie u bent, samen met uw contactgegevens. Het is raadzaam om daarna wat links naar uw site te plaatsen. Het echte werk begint daarna pas, maar u heeft dan in ieder geval een goed begin.