Menu

Uw website bouwen

Het kunnen samenstellen van een website is ook zonder CMS software mogelijk. Maar zou u dat moeten willen? Wilt u de website ooit verkopen, dan zal een site zonder CMS systeem wellicht minder interessant kunnen zijn voor de koper. Een website zonder CMS pakket zal een stuk lastiger in het gebruik zijn voor de koper. Het wordt voor uzelf ook moeilijker om de website te beheren naargelang de site uitgebreider wordt.

Natuurlijk kunt u door het CMS pakket worden gedwongen om op een bepaalde manier te werken. U wordt echter wel gedwongen dingen op de goede manier te doen en dat helpt u straks wanneer de website groter wordt. De afbakening van content en opmaak kan behoorlijk strak in elkaar zitten. Bij een aanpassing in de content kunt u bijvoorbeeld niet per ongeluk de opmaak wijzigen.

Werkt u samen met anderen, dan is dit met een CMS pakket perfect te doen. Vrijwel ieder persoon kan overweg met een CMS na een korte uitleg. Meestal is een Word document opzetten lastiger. De pagina cms definitie bevat meer achtergrondinformatie omtrent CMS pakketten. Een onderdeel van de ingebruikname is de installatie. Er zit dan ook vaak een installatiescript bij het CMS pakket. Vaak is er ook een database nodig.