Menu

Uw website samenstellen

Als beginnende ondernemer is het goed om online gevonden te kunnen worden. Heeft uw bedrijf geen website, dan bestaat uw bedrijf niet voor veel mensen. Natuurlijk moet het niet zo zijn dat u bij het bouwen van een site blijft steken in de techniek. Het is verstandig om gebruik te maken van een CMS pakket.

De technische afhandeling wanneer iemand uw website bezoekt, neemt het CMS systeem voor zijn rekening. U kunt uw tijd steken in de zaken die belangrijker zijn voor een startende ondernemer. De kans is groot dat u de CMS software kunt uitbouwen met eigen functies. Een programmeur kan u daarbij helpen. Vanzelfsprekend kan dit ook nadat u een basis heeft neergezet.

Wellicht is het belangrijkst dat u op korte termijn een site heeft. Helemaal wanneer het gros van uw klanten u via het internet moet vinden. Op de pagina Je website maken is meer over CMS pakketten te vinden. U kunt maar beter beslagen ten ijs komen wanneer u een CMS pakket in gebruik neemt.

De minst gunstige situatie is wanneer men een standaardpagina van uw provider krijgt te zien wanneer men naar uw website surft. Het is dan nog beter om een site neer te zetten die maar uit 1 pagina bestaat. U kunt daarna wat linkjes naar uw website bouwen om de website bekend te maken in Google. Het echte werk begint daarna pas, maar u heeft dan in ieder geval een goed begin.