Menu

Wat is een startpaginascript?

Gebrek aan technische kennis kan u tegenhouden om uw eigen startpagina aan te maken. Nochtans is er niet veel kennis nodig voor het aanmaken van uw eigen startpagina. De allereerste pioneer op het gebied van startpagina’s wilde altijd een systeem dat voor mensen zonder technische kennis toegankelijk is. Nog altijd is er geen verstand van techniek nodig. U hoeft dus niets over de opmaaktaal HTML te weten.

Het enige wat u nodig heeft is een werkend e-mailadres en een internetverbinding. Natuurlijk moet u ook een paar websites hebben om naartoe te linken. U kunt een dochterpagina aanmaken door u op een startpagina website te registreren. Na de registratie krijgt u toegang tot de beheerschermen. Hier kunt u uw eigen startpagina aanmaken en beheren.

Wilt u meer weten? Een aantal websites bevatten een artikel over het beheer van een eigen startpagina. De pagina Een eigen startpagina bouwen kunt u bijvoorbeeld doornemen. Er zijn meer artikelen over eigen startpagina beheren op die website te vinden. Over eigen startpagina aanmaken is meer te vinden op die website.

Doorgaans hoeft u niet te betalen voor het maken van uw persoonlijke startpagina. Verder hoeft u dus niets te weten over de techniek. Waar wacht u nog op? Een eigen startpagina aanmaken en een paar links erop plaatsen, dat zal maximaal 30 minuten tijd in beslag nemen.